OVER ONS

NATUUR IN HUIS BRENGEN

MeroWings heeft zijn intrede gedaan in de wereld van kleine meubels en accessoires met de introductie van de boomstam collecties. Deze gestoffeerde krukjes, kussens en zitzakken zijn haast niet van echte boomstammen te onderscheiden door de gedetailleerde natuurlijke print. De producten uit boomstam collecties passen door hun design en variatie in bijna ieder interieur.

BINNEN EN BUITEN

Om het hele jaar door te kunnen genieten van de MeroWings producten zijn naast de indoor versie de meeste items ook als een outdoor versie verkrijgbaar. Hierdoor passen ze niet alleen in ieder interieur, maar geven ze ook kleur aan uw terras, tuinhuis en loungeplek.

DUURZAAMHEID EN MILIEU

MeroWings producten zijn geïnspireerd door de natuur en daarom besteden we veel aandacht aan het behoud van natuur en milieu. Bij de productie, opslag en distributie wordt continue gewerkt om de belasting van onze leefomgeving zo laag mogelijk te houden. Daarnaast worden de opties onderzocht om de vulling van de kussens te vervangen door gerecyclede alternatieven, om zodoende een volgende stap te zetten om tot een volledig duurzaam product te komen.